Koreai Kulturális Központ

Koreai Kulturális Központ nyílt a kerületben. A háromemeletes intézményben 100 fős színházterem, bemutatókonyha, kiállítóterek, szemináriumi termek, könyvtár és gyermekkönyvtár, teapavilon, valamint taekwondo edzőterem is található.

A Frankel Leó úti, 8 ezer négyzetméter összterületű Koreai Kulturális Központ avató ünnepségén a II. kerületet Őrsi Gergely polgármester és Berg Dániel alpolgármester képviselték, köszöntőt mondott Choe Kyoo-sik, a Koreai Köztársaság magyarországi nagykövete, Kim Tae-hoon, a Koreai Kulturális és Információs Szolgálat igazgatója, Baranyi András helyettes államtitkár, L. Simon László országgyűlési képviselő és Őrsi Gergely II. kerületi polgármester.

A háromemeletes intézményben 100 fős színházterem, bemutatókonyha, kiállítóterek, szemináriumi termek, könyvtár és gyermekkönyvtár, teapavilon, valamint taekwondo edzőterem is található, továbbá egy külön emeleten a koreai nyelvvel, a hagyományos koreai viselettel és kézművességgel, valamint a teaszertartással ismerkedhetnek az érdeklődők.

A központ aktuális programjairól további részletek itt olvashatók: http://hungary.korean-culture.org/hu

7260Koreai Kulturális Központ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .