Rendőrségi hírek

Letörték a keresztet

Szeretnéd megosztani?

A budai rendőrök a lakosság segítségét kérik a rongálók azonosításhoz.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/76/2019. bűnügyi számon rongálás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 4-én és 2019. január 6-án ismeretlen tettesek megrongálták a Margit híd kőkoronáin lévő kőkereszteket.

 

 

A 2019. január 4-ei esettel összefüggésben egy nőt és egy férfit keresünk.

A nő 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas.

Társa 25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot és fekete nadrágot visel.

A 2019. január 6-ai esettel összefüggésben két férfit keresünk.

Az egyik férfi 25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

A másik férfi 25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fehér kabátot, világos nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt és a férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

1 × három =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..