Buda segít a katás vállalkozásoknak

A KATA adózási rendszer rohamtempóban elfogadott átalakításával több ezer budai került nehéz helyzetbe. A nyári szabadságolások idején mindössze 50 nap maradt az alkalmazkodásra tisztességesen dolgozó, minden szabályt jóhiszeműen betartó vállalkozásoknak.

Ingyenes tanácsadó szolgálatot indítunk II. kerületi székhelyű katás vállalkozások számára, ahol szakképzett könyvelők segítségével keresünk megoldást.

Mások mellett villanyszerelők, grafikusok, filmes szakemberek, írók, kozmetikusok, fotósok, cipészek kerültek nehéz helyzetbe. Ráadásul mindez egy olyan időszakban történik, amikor elszabadulnak az élelmiszerárak, az euró árfolyama és a szomszédunkban háború dúl.

A II. kerület a budai családok biztonságáért dolgozik a tanácsadó szolgálat indításával.

Az ingyenes tanácsadásra II. kerületi székhelyű vállalkozások jelentkezését várjuk a kozosseg@masodikkerulet.hu címre küldött e-mailben. Ezt követően rövid időn belül felvesszük velük a kapcsolatot, hogy segíthessünk a mostani helyzetben megoldást találni.

Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk Budára!

13200Buda segít a katás vállalkozásoknak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .