Kárpit javítás

A Kárpit Szerviz 1999-óta működő egyéni vállalkozás, Kft.-ként 2008 februárjában alakult meg. Az alapítók Jokán Melinda és Pintye Zsolt, több generációra visszamenő, évtizedek tapasztalatát hozták magukkal a vállalkozásba, ami nem kevesebb mint 50 év.

Kárpitozási tevékenységi köreink:

Különböző típusú ülő és fekvő bútorok kárpitozása akár egyedi méretekben is. Ajtó kárpitozás és hangszigetelés a megrendelő igénye szerinti kivitelben. Fali kárpitozás és hangszigetelése általában helyszíni munkavégzéssel hangstúdiók és szórakozó helyek részére.
Hajóponyva készítés és motortakaró gyártás egyedi elképzelések alapján.
Modern és stíl illetve antik bútorok szakszerű javítása, teljes felújítása, restaurálása hagyományos technológiák felhasználásával a minőség jegyében.
Továbbá fafaragás, antik bútorok és képkeretek teljes aranyozása, akár valódi arannyal is.
Valamint nagyobb volumenű cégeknek, közületeknek való kárpitozás. Részükre nagyobb rendeléseik esetén, folyamatos kedvezményeket biztosítunk.

Ezeken felül szövet kiskereskedelemmel állunk ügyfeleink részére, a kényelem jegyében. A Magyarországon gyártott termékek mellett, a forgalmazásban egyre nagyobb teret nyertek importált szövetek, melyek beszállítói között számos minőségi termékeket gyártó európai és tengerentúli vállalat is szerepel.

Ennek következtében a cég kínálatában a könnyen megfizethető és a luxus színvonalú textíliák egyaránt megtalálhatók.

Önnek nem kell mást tennie, mint otthonában ülve kiválasztani az ízlésének megfelelő textíliát, és a többit mi rendezzük, az új bútorok töredékéért. A nálunk beszerzett szövetekre, bőrökre valamint textilbőrökre egyaránt garanciát vállalunk. A Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. fő célja, hogy tevékenységét folyamatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve, a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsa ügyfelei részére, megfizethető árakon.

Díjtalan munka felmérés, minőségi munka, rövid határidő.
Telefon: +36 70 771 38 88

Web: www.karpitos.org

  Mit tegyél, hogy ingatlanod sikeresen tudd eladni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .