Nem közlekedik a H5-ös HÉV a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között

A H5-ös HÉV 2017. március 4-én (szombaton) a késő esti időszakban Szentendre, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekedik a Bem rakparti HÉV-alagút födémterhelési próbája miatt. A lezárás ideje alatt pótlóbuszjárat nem közlekedik. A HÉV helyett a 109-es autóbusszal, illetve a 19-es és 41-es villamossal lehet utazni a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között.

Menetrendi változások

március 4-én (szombaton) a Batthyány térről az utolsó HÉV-szerelvény 20:54-kor indul, és Szentendréig közlekedik. Ezt követően, 21:10-től az utolsó járatindulásig a vonatok csak a Margit híd, budai hídfő megállótól indulnak Szentendre és Békásmegyer felé, a menetrendi indulási időpontjukhoz képest 6 perccel később. Az utolsó szerelvény 23:56-kor indul Szentendre felé.
Az utolsó Batthyány térig közlekedő HÉV-szerelvény Szentendréről 20:03-kor, Békásmegyerről 20:21-kor indul. Ezt követően, a Szentendréről 20:30-tól az utolsó járatindulásig induló vonatok Szentendre és Békásmegyer között 8 perccel, Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő között 10 perccel a menetrendi indulási időpontjuk után közlekednek. Az utolsó szerelvény Szentendréről 23:11-kor, Békásmegyerről 23:29-kor indul.

Végállomási rend

A lezárás ideje alatt Margit híd, budai hídfőnél a HÉV-szerelvények az alagútban, a megszokottól eltérően a Szentendre irányú megállóperon mellett állnak meg, amelyről az utasok le- és felszállása történik.

Az utolsó HÉV-szerelvény 23:49-kor érkezik Margit híd, budai hídfőhöz. A csatlakozás biztosítása érdekében a menetrend szerint a Bécsi út/Vörösvári út végállomástól 23:35-kor induló 19-es villamos 7 perccel később közlekedik.

Bővebben a bkk.hu oldalon

1380Nem közlekedik a H5-ös HÉV a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .