Újra ingatlan pályázat a Margit-negyedben

Őrsi Gergely

Újabb 19 helyiség várja leendő bérlőjét a Margit-negyedben! Szeptember elejéig várjuk a pályázatokat azokra az ingatlanokra, amelyeket augusztus folyamán, a nyílt napokon tekinthetnek meg az érdeklődők.

Az önkormányzati tulajdonban lévő helyiségek bérbevételére gazdasági társaságok, kulturális és civil szereplők, de akár magánszemélyek is vállalkozhatnak. A lista itt elérhető: https://www.margitnegyed.hu/listings/

Az önkormányzati projekt indulása, vagyis 2021. januárja óta, komoly lépéseket tett a Margit körút és a környéke revitalizációja felé. Ezidő alatt 21 ingatlan talált új gazdára, a közösségi terek kialakításának szellemében pedig számos eseményen és programon vehettek részt a környékbeliek és az ide látogatók.

Célunk továbbra is az, hogy üres helyiségeibe ismét élet költözzön, ráadásul úgy, hogy közben a közösséget is szolgálják. Mindezt pedig egy olyan városrész-rehabilitációs programnak köszönhetően, amelyen mindenki csak nyerhet. Lépésről lépésre válik vonzóbbá a körút és környezete, hiszen elhagyatottság helyett egyre inkább az otthonosság sugárzik a kirakatokból; a bérlők pedig gondos gazdaként tartják rendben környezetüket, ezzel is megtisztelve a hozzájuk betérőket. Biztosak vagyunk abban, hogy az aprólékos tervezés és kitartó szervezés révén sikeresen kapcsolódhat vissza a város és a kerület vérkeringésébe a megújuló Margit-negyed.

A Margit körút megújulását, otthonosságát azonban nemcsak az újra nyíló üzletekkel, a színes közösségi és kulturális terek kialakításával, de új zöldfelületek megteremtésével is segíteni fogjuk. Utóbbiak amolyan városi oázisokként teszik majd kellemessé környékünket az itt élők, dolgozók és közlekedők számára.

Kérjük, oszd meg, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségről!

  Örsi Gergely vitte el a kerületet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .