Örsi Gergely elintézte, hogy ne legyen probléma tovább

Kern Andrást szeretjük. Sokakat nem is zavar, hogy 5-7 percre ott parkol le ahol nem lehet, ezzel komoly közéleti vitát kiváltva, de vannak szabályok és azok mindenkire vonatkoznak.

Örsi Gergely a kerület polgármestere megoldotta. Szépen, csendben, és okosan. Nem kiabált, nem fenyegetett. Csak odatett egy bazi nagy virágládát.

Frankel LEgO parkolásgátló virágláda a Frankel Leó úton

Ahol lehet, igyekeztünk a parkolásgátló oszlopokat virágos ládákra cserélni, hiszen sokkal szebbé teszik a városképet, és a parkolásgátló funkciót ugyanúgy ellátják.

Most a Frankel Leó útra érkezett egy különleges darab, köszönhetően Kókai Dávidnak és a WE LOVE WHAT YOU BUILD WLWYB csapatának, akik felajánlottak LEGO virágládát.

Sőt, egyedi gyártású LEGO állatkák költöztek nekik köszönhetően több Frankel Leó úti helyiség kirakatába, mint például a nem olyan régen a kerületet is meglátogató LEGO oroszlán, csak sokkal kisebb méretben.

Érdemes végig sétálni a Frankel Legó úton, és képeket készíteni a virágos ládáról, illetve a kirakatban lévő LEGO állatkákról, és ha Instagramra posztolják ezeket a képeket, #frankellego jelöléssel, a legnépszerűbb poszt tulajdonosának ajándékozunk egy LEGO kisállat-készletet.

Köszönjük a WE LOVE WHAT YOU BUILD csapatának a virágos ládát!

Vigyázzunk rá!


  Új helyszíneken kapható a Buda Szóda!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .