Gondolkodó ember

Nem volt elég a budaörsi polgármester szexvideói a magyarnak, most egy a napokban létrehozott WP blog ismeretlen tulaja hozta rá a frászt a Fideszre.  Magát az ördög ügyvédjének titulált szerző – aki a bejegyzései szerint valóban ügyvéd, Borkai Zsolt volt olimpikon, jelen időben Győr polgármestere horvátországi kiruccanásait vette videóra, illetve kapta lencsevégre.

Borkai Zsolt legfrissebb Facebook bejegyzése péntek óta, egy közös családi fotó. Egy biztos. A lelkiismeretével és a családja esetleges vádló szemeivel neki kell elszámolni, hiszen ha valóban ő maga szerepel a fotón és az adott időben Horvátországban volt,azt a családjának tudnia kell. Nehéz lesz. Ami a legfontosabb a világon. Az igazság úgy is kiderül. Én láttam a blogbejegyzést. Az itt lévők közül ki látta? A hasonlóság feltűnő, már-már egyértelmű. Én úgy vagyok vele, hogy ki-ki személyes lelkiismerete dönti el, hogy igaz e az állítás, vagy lejáratás. Nem lenne egyedülálló a történelemben – bár a magyarban ritka, inkább az olaszban – hogy egy politikus kifújja magát egy „rasztafári” bulin. De, hogy azt ha kézzel fogható bizonyíték van letagadni már gyarlóság. És gyarló embernek nincs helye a politikában. Én a hajón „szolgálatot teljesítő” lányokat féltem, mert egy esetleges bizonyíték eltüntetés alkalmával még bajuk lehet. Én azt mondom, hajrá igazság!

Blogjában kitér Győr első emberének szántóföldi üzleteire, telekvásárlásaira és társul szegődteti hozzá Rákosfalvy urat is, aki szoros barátságot tart fent Győr első emberével.  Szép történet. Amennyiben igaz.

Az RTL klub híradásában kikockázta a felvételeket, de annak színeiből és struktúrájából látható, hogy a leközölt felvételek a blogból származnak.  Én láttam a blogon szereplő felvételeket, de nyilvánvaló okok miatt nem teszem ide. Viszont levelet írok Borkai úrnak, mint magyar állampolgár, hogy mit szól hozzá?