Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek a fovarosunk.info 03. kerületi oldalához

Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a fovarosunk.info bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen szabályzat feltételeit.

Az oldal használatával Látogató tudomásul veszi, hogy internetes adatait a böngésző menti és az Adatkezelési Szabályzatban leírtak alapján kezeli.

Az oldalon a hozzászóláshoz regisztrálni kell, kivéve a külső modulok (Facebook hozzászólás) használata esetén. A regisztrációval történő adatszolgáltatás önkéntes. A regisztrált tag adatait a fovarosunk.info, az Adatkezelési Szabályzat szerint használja, illetve különíti el.

A regisztráció

A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztráció a regisztrációs ív valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztrációs ív nem teljes és hiánytalan, vagy nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy Felhasználó a Felhasználási Feltételek és az Adatkezelési Tájékoztató tartalmát ismeri.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási feltételek megszegése esetén a regisztráció törlésre kerülhet. A Szolgáltató kizárja a felelősséget minden, esetlegesen abból eredő kárért, ha a Felhasználó jelen felhasználási feltételekbe ütköző magatartása vagy jogszabály megsértése miatt törölte a felhasználói profilt.

A regisztrációval létrehozott profil és egyes szolgáltatások a Felhasználó bizonyos adatainak, jellemzőinek rögzítésére szolgál, annak nyilvános megjelenítéséről és tartalmáról Felhasználó szabadon dönthet. Az ott megadott adatokat Szolgáltató semmilyen a felhasználó által megadottól eltérő célra nem használja fel.

Regisztráció leiratkozás

A regisztráció megszüntetés iránti kérelmét a fovarosunkinfo@gmail.com elektronikus levélcímre írt kérése alapján 24 órán belül töröljük, és az oldalról eltávolítjuk.

Minket érdekel a véleményed

hozzászólás lezárva.