Pótlóbusz jár az 59-es villamos helyett május 20-21-én felújítási munkák miatt

2017. május 20-án és 21-én az 59-es és 59A villamos nem közlekedik, helyette a Széll Kálmán tér M és a Mindszenty József bíboros tér között pótlóbusz viszi az utasokat, a Széll Kálmán tér M és a Szent János kórház között pedig az 56A és a 61-es villamossal lehet utazni. A villamospótlásra vágányjavítási munkák elvégzése miatt van szükség.

Május 20-án (szombaton) és 21-én (vasárnap) az 59-es és 59A villamos nem közlekedik, mert a vonalon pályajavítási munkákat végeznek. A Széll Kálmán tér M és a Mindszenty József bíboros tér között pótlóbusz viszi az utasokat 59-es jelzéssel, míg a Szent János kórház a Széll Kálmán térről az 56A, illetve a 61-es villamossal érhető el.

A Széll Kálmán tér M felől a Mindszenty József bíboros tér felé közlekedő pótlóbusz a Széll Kálmán tér–Krisztina körút–Magyar jakobinusok tere–Alkotás utca–Böszörményi út–Apor Vilmos tér–Stromfeld Aurél út–Szendi utca–Németvölgyi út–Érdi út–Márton Áron tér–Rácz Aladár út–Hóvirág út útvonalon halad, az alábbi megállóhelyek érintésével:

Bővebben a megállokról

Minket érdekel a véleményed