Okosan az okoseszközökről klub

Az önkormányzat meghirdette az „Okosan az okoseszközökről klubot”, ahol az idősebb korosztály szakember segítségével sajátíthatja el az okostelefonokkal és táblagépek használatát. Jelentkezés január 31-ig.

Az elmúlt hónapokban számos visszajelzés érkezett a II. Kerületi Önkormányzathoz az idősebb korosztály részéről, hogy szeretnék fejleszteni tudásukat az okoseszközökkel kapcsolatban. Fontosnak tartják, hogy azokat ne csak az új generáció ismerje és tudja használni. Ezért az önkormányzat meghirdeti az „Okosan az okoseszközökről klubot”, ahol megfelelő szakember segítségével a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban.

A foglalkozásokon oktatás nem folyik, a gyakorlatban felmerülő konkrét problémákra kapnak választ a jelentkezők. A klub ötfős csoportokkal indul, hogy minél inkább személyre szabottan, a felmerülő igényeknek megfelelően történjen a válaszadás.

Kinek szól a klub?
A II. kerületben élő idősebb lakosoknak, akik már rendelkeznek okostelefonnal vagy táblagéppel. A klub térítésmentes és regisztrációhoz kötött.

Mikor és hol indul?
2017 februárjában a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a jelentkezésről bővebben telefonon kaphatnak felvilágosítást.

Hogyan kell jelentkezni?
Írásban az internet@masodikkerulet.hu e-mail-címen, vagy telefonon a 346-5479-es számon december 23-án 12 óráig, majd január 2-től, munkaidőben a polgármesteri kabinet munkatársánál, Kun Katalinnál lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2017. január 31.

  Megemlékezés a kerületben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .